Skip links

Donatori

Implică-te în activitatea noastră

Vreau să ajut

Vă adresăm un apel călduros pentru a vă alătura misiunii noastre la RoboClub și pentru a susține viitorul tehnologic al tinerilor. Suntem dedicați să oferim copiilor și tinerilor oportunități educaționale și distractive în lumea tehnologiei și a roboților, ajutându-i să-și dezvolte creativitatea, abilitățile tehnice și gândirea inovatoare.

Orice contribuție din partea dvs., indiferent de dimensiune, poate face o diferență semnificativă în viețile tinerilor pe care îi sprijinim. Fie că alegeți să donați pentru un atelier captivant sau pentru susținerea unui proiect inovator, fiecare gest contează și ne ajută să continuăm să oferim experiențe valoroase copiilor și tinerilor noștri.

Prin sprijinul dvs., puteți fi parte din construirea viitorului tehnologic, ajutându-ne să creăm lideri și inovatori în domeniul tehnologic. Vă invităm să vă alăturați comunității noastre și să contribuiți la acest parcurs captivant de dezvoltare și învățare.

Vă mulțumim din suflet pentru generozitatea și susținerea dvs. Apreciem fiecare gest și promitem să folosim fiecare donație cu responsabilitate și impact.

Cu recunoștință,

Echipa RoboClub

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

Completează Formular 230